EXPOSICIÓN
CÓRDOBA
22.06 - 17.09 Barcelona

Documental Piso Piloto. Medellín - Barcelona

Sept. 21, 2015

El documental Piso Piloto. Medellín-Barcelona, és una iniciativa vinculada a l'exposició del mateix nom, un projecte entre Barcelona i Medellín que tracta d'obrir noves vies d'intercanvi de coneixements i d'experiències pilot en relació a l'accés a l'habitatge i a la ciutat.

Piso Piloto. Medellín-Barcelona, documental, 52’, Colombia-Espanya, 2015, VO castellà i català

Guió: Guillén Augé, Claudia Arango i Ariadna Pujol/ Direcció Medellín: Claudia Arango/ Direcció Barcelona: Sophie Köhler i Ariadna Pujol

El documental Piso Piloto. Medellín-Barcelona, exposa sis cròniques d'experiències concretes de veïns de les dues ciutats que mostren problemàtiques d'habitatge alhora que són exemple de noves pràctiques per afrontar la falta de sostre. Són pràctiques individuals, col·lectives o públiques i privades que tracten de reaccionar davant el dèficit crònic d'alternatives al mercat de l'habitatge.

Si les dues ciutats s'han significat i són referents globals en termes de transformació urbana i social, les experiències vitals dels seus habitants i les llums i ombres de l'accés a l'habitatge que els acull també han de formar part de la memòria i del relat d'ambdues ciutats.

 

La projecció que es farà els propers 24 i 27 de setembre al auditori del CCCB a les 19h.

Un projecte dins l’exposició Piso Piloto. Medellín-Barcelona.

Una producció de Telemedellín/Museo de Antioquia (Medellín)/Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i Ajuntament de Barcelona.